MATLAMAT KAMI

Matlamat kami adalah untuk membantu dan menyemai semangat kesukarelawanan serta aktivisme sosial di kalangan belia Malaysia. iM4U adalah organisasi utama bagi hal-ehwal berkenaan menjadi seorang sukarelawan.
JADILAH SUKARELAWAN
DANA DRe1M
PUSAT OUTREACH
Rakyat Malaysia yang berumur di antara 18 hingga 40 tahun layak berdaftar untuk menjadi sukarelawan iM4U. Jom sertai kami bagi program-program di bawah bidang Pembangunan Belia, Khidmat Masyarakat, Keusahawanan Sosial, Sukan, dan Kesenian, Kebudayaan dan Inovasi.
Dengan dana permulaan RM100 juta, DRe1M (Dana Sukarelawan 1Malaysia) menyediakan sokongan kewangan untuk projek sukarelawan bagi membantu pihak belia merealisasikan impian mereka serta mendorong mereka untuk membawa perbezaan kepada negara. Dre1M terbuka kepada individu, badan tidak untuk keuntungan, badan bukan kerajaan serta badan berseragam.
Jaringan Pusat Outreach iM4U yang banyak di institusi pengajian tinggi dan institusi yang berkaitan dengan belia membolehkan iM4U menanam semangat kesukarelawanan kepada belia di seluruh Negara dengan lebih berkesan. Usaha ini disokong oleh Street Team iM4U yang menjelajah ke seluruh Negara untuk membantu dan mempromosikan misi iM4U.
AKTIVITI iM4U YANG AKAN DATANG Events
January
31

Reachout

Politeknik Seberang Prai

February
01

Karnival Karangkraft

Kompleks Karangkraft

February
03
February
07

Tutor a Refugee Child for 2 hrs

PANDAWAS ACADEMY 12a, Jalan Wawasan 3, Bandar Baru Ampang 68000, Kuala Lumpur

Register as a volunteer here and get updates about our work
Register with us
OUR MISSION
im4u
im4u
im4u
im4u
im4u
im4u
im4u
iM4U mempunyai matlamat untuk memupuk semangat kesukarelawanan serta aktivisme sosial di kalangan belia Malaysia melalui pentadbiran Dana Sukarelawan 1Malaysia (DRe1M), sebuah platform bagi belia menjalankan aktiviti kesukarelawan yang boleh memberi manfaat kepada masyarakat dan kumpulan sosial.
im4u
im4u
im4u
im4u
iM4U Dre1m Fund
BLOG

JOIN OUR COMMUNITY

Become a part of Malaysia's leading volunteer community!